Afbeelding 1

Coronaproof werken.

U kunt hier op dit moment met ca.16 mensen werken. Op de foto hiernaast staan 12 stoelen anderhalve meter uit elkaar. Dit kan met of zonder tafels ertussen. We hebben plexiglas schermen waardoor de stoelen dichter bij elkaar kunnen staan.

In een vergaderopstelling zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. In een brainstorm-opstelling (cirkel) zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar, zonder plexiglas schermen. Als je deze plaatst zijn er meer plaatsen beschikbaar.

Er is speciaal een luchtafzuigsysteem aangelegd waardoor er geen recirculatie van lucht plaatsvind.

De subruimte/eetkeuken kan op dit moment gebruikt worden door ca. 6 personen. De huiskamer kan op dit moment gebruikt worden door ca. 12 personen.

Afbeelding 2


Er zijn 8 grote plexiglas schermen beschikbaar, zoals op de foto's te zien is kunnen deze tussen de stoelen geplaatst worden. Hierdoor kunt u flexibeler met de beschikbare ruimte omgaan.

De schermen zijn bijna onzichtbaar en weinig hinderlijk.

Er zijn 3 kleinere schermen beschikbaar om op een tafel te plaatsen.


Brabantse gastvrijheid tijdens Corona

Iedereen is van harte welkom bij Dommeldaal maar het Corona virus houden we graag buiten de deur. We houden ons aan de RIVM richtlijnen en faciliteren onze gasten om hetzelfde te kunnen doen:


Bij de reservering bespreken we samen onze Corona maatregelen zodat u weet hoe een dag bij Dommeldaal er uit zal zien en wat u van ons mag verwachten.

We heten u van harte welkom maar we geven geen hand en houden 1,5 m afstand.

We stellen enkele vragen over uw gezondheid ter controle en we vragen bij binnenkomst handen te desinfecteren. Er is voldoende desinfectie aanwezig.

De opstelling kunt u zelf bepalen, als u dat wenst helpen we uiteraard. Met inachtneming van de 1,5 m afstand. We vragen u dit in stand te houden en ook zoveel mogelijk fysiek 1,5 m afstand van elkaar te houden.

Er is speciaal voor deze periode een lucht-afzuigsysteem aangelegd in de hoofd én subruimte.

Wij zorgen er voor dat de koffie, thee en water in kannen klaar staat. Mocht later op de dag nog meer koffie en thee wenselijk zijn kunt u zelf nieuwe kannen zetten of voor de koffie gebruik maken van het het apparaat voor één kopje koffie. Als u een lunch wenst wordt deze in de keuken klaargezet.


De ruimte, het terras en de tuin is altijd exclusief voor één groep, er is nauwelijks contact nodig.

We vertrouwen er op dat we op deze manier een veilige omgeving creëren.
We kijken er naar uit om u live te ontmoeten bij Dommeldaal.